hemma

hej nyss kom jag hem från stan/bowlingen och så åt jag bakad potatis  ,morotskaka och sen blev det mcdonalds , man blir hungrig av att gå på stan haha :P kollade även på ett par jeans men fanns inte i min storlek så då ringde personalen och la undan dem på ett annat ställe men nu har jag bestämt mig för att kanske köpa en annan grej som ni får se imorgon här i bloggen.Nu ska jag bara kolla på mästerkockarna och sedan kniven mot strupen ! Ha det bra! :)



gott :D från angeleyes.blogg.se


sommar


i want summer !! D:

Fast idag var det jättesolit och snön har smält bort så det var ju skönt . Jag ska fixa headern men biderna gick inte och ladda in ska försöka en gång till efter det här.Förövrigt så har jag ätit middag ,pomes frites med kotlett och så blev det godis plus plingels haha ..


Sunday 25


Bild från i Tisdags då det var fettisdagen eller vad det heter haha . i ♥ semlor .

Okej nu ska jag ta kort som ska bli till den nya headern som kommer bli ett bildspel om jag lyckas med det , ganska enkelt men fint . Jag vaknade typ kl 7 så har varit uppe ett tag nu . Ha det good :)




Gokväll


Hej här är bilderna på shortsen , jag kommer nog ta kort på det andra jag köpte också senare :-) det var dem sista i butiken och var somtur var rätt storlek :O yayy brukar aldrig vara så. Men nu ska jag sova god natt!♥

friday's



Tjenis,nytt för i år är att dem sändes big brother live från sju till åtta, så det började jag kolla på idag.
Nu ska vi äta max , fredag och sportlovs fyrande typ hehe . visst är bloggen stökigg men jag håller på med en ny design.

Ha en bra fredag!


Yes

Hej ! :D Idag har dagen varit bäst,jag är sååhär glad o.0 Jag har ätit och kollat på big brother lite , sen kollade jag på unikum och såg att jag vill ett A =20/20på spanskan :D har haft huvudvärk men nu blev jag genast gladare . Ha det bäst ! ♥Under lovet blir det nog mer bloggning , ska ta nya kort och sådär .


fyf

nu är jag riktigt stolt , jobbade från 4 igår till 11 på kvällen ?! förstår inte hur det kunde ta så långt tid  och göra den där religionen , men nu känns det bra , slutade exakt när bb började haha xP lunchdags/vanessa


Home

Hej jag kom hem nu , var på stan med min mamma , fick ett par shorts med nitar på ginatricot tack :D dem är jättefina ,lägger ut bilder på dem sen :) Nu har vi handlat och så där så ska äta och göra läxor , pluggilugg .Ikväll ska jag kolla på mammor och minimodeller som vanligt men tror det krockar med big brother !!!!:(hejdå!



kväll

'

I brist på en bild haha :P
Ikväll är det Melodifestiivalen som vanligt och det verkar inte vara någon speciell som är med  . .men jag kanske ska sätta betyg på alla låtar sen om ni vill. Ska äta godis och middag nu , vi hörs imorgon eller senare ikväll . Ha det bra !


frukost

Iadg när jag vaknade gick jag ut med hunden ,tog en riktigt långpromenad och försökte lära henne att hoppa över ett ganska högt stacket ,haha men hon kunde/fattade ingenting ..ska kolla på lite hemsidor nu , för på
Söndag ska jag till stan så ska kolla vad jag ska köpa :P


Glömde lägga ut . .


Hejsann , var ute på en liten promenix med mamma och hunden, nu kollar jag på ginatricot  ska nog internet shoppa , se upp ;) haha o.0 Ovanför var en av tröjorna jag fick av min bror i Tisdags , kanske lägger ut mer om jag orkar ...men nu blir det prison break och lyxshake !:D P prison break är en jättebra bra serie såg den när jag var 8-9 år så ska bli kul och se den igen !






shoo

Hej , jobbar matte nu , det går bra men jag har ingen mattebok..men hittade en sida på nättet som är minst lika bra :D mohahaaaaaa


OMG

Idag slutade jag tidigare för att jag skulle till tandläkaren så då gick pappa och mamma me till mcdonalds , och jag fick en nalle  tack:) Sen när jag kom hem från tandläkaren ligger det 6 stycken halsband och 4 tröjor (ed hardy) så nu kollar jag på dem och beundrar dem hahao.0 det var min storebror som köpte dem :)
Men bilder kommer senare ! Fick nån bedövning på tandläkaren så  nu kan jag inte äta förnst sex ikväll C:


people changes,shit happends, but lifes gone one



Tog igår med mamma iphone , den kameran är verkligen bra ! ;O Men nu ska jag plugga spanska och kolla på b&j glass x.x hej då!


Hemma från skolan



Hejsann , nu har jag kommit hem från skolan ,eller egentligen för 2 timmar sedan haha. Yterligare en dag mindre tills sportlov tänker jag då :) Imorgon ska jag till tandläkaren.. Idag hade jag en matte diagnos jag hade missat, det gick bra och så fick jag reda på att vi ska ha prov på fredag.Jag  bara " var inte det här provet"o.0 jAJA , hoppas det är typ samma som det här. Ha det bra ♥
7

Våren



Hej idag när min mamma kom hem hade hon köpt leksaker till Lilly (dem bilderna gick inte att ladda upp -.-) ett par skor till mig och en tröja till Lille .Tack !!1:D Lilly är jättefin nu med sin rosa tröja som hon ska ha i vår. Det är jättefint väder ute ,solen skiner och jag ska göra i ordning en smoothie ♥ Ha det bra !


Jewelry




Melodifestivalen


Godkväll !♥ Nu ska jag kolla på melodifestivalen snart och äta godis , chips osv , har läst tidningarna :) Någon ni hejar på ? Jag tyckte alla verkar ganska dåliga eller okej men det blir kul endå . Ha det bra !


Morgonen


Hejsann ! Nu har jag vaknat och ska äta frukost , vilket blir morotskaka haha C: Sedan ska jag nog sätta på projekt runway , somnade i Tisdags när dem visade dubbla avsnitt . Idag kommer ett liten tips dyka upp i bloggen , så kolla in lite senare ♥


dagbok 21.28



Hejsann igen ,jag tänkte berätta lite om sommarens planer innan jag går och lägger mig . Vi ska åka till Italien , och här hittade jag lite bilder från http://fokis.se. Jag längtar till sommaren , med fint väder och grejer :D Jag ska prova deras glass såklart :) Jag vill shoppa nya kläder till sommaren/våren nuuu ! ♥ Ha det bra !


Dagbok 10 februari




Förra veckan gjorde jag om mamma cupcakes :D (Bilderna ovan) idag gjorde vi morotskaka , allt var jättegott ♥
Jag tänker lägga upp ett videoinlägg eller en outfit snart om ni vill ? Idag är det ju Fredag så jag ska kolla på någon film kanske om det finns någon . Ha det så bra . Vi hörs imorgon !



RSS 2.0