Måste ses !

se vad jag hittade , tydligen finns wisteria lane (som desperate housewives har sina hus och där dem bor i
serien) finns påriktigt !! kolla in här nedanför




vill ni se bilder så gå in på bloggen jag hittade det på

http://hannakarlssson.blogg.se/2012/may/del-6-wisteria-lane.html?_tmp=3d78fc19f1bb0b5295b6ef5d1e2400390685e059


pandish




Lite bilder på en ny panda i min nyckelfamilj till skåpet !
Bilderna var igår när jag satt och kollade på när skolan spelade fotboll, även fast det var blåsigt brände jag mesta delen av facet och näsan är helt röd haha x) ha det så bra ..


shopping idag








Nöjd och glad över köpen  tack mamma ! :)



shopping ,fika och varm väder








Hejj bloggen 25 plus hos oss , mycket härligt ! Fast  på idrotten var det väldigt jobbigt när den var så varmt :\
Jag har även handlat grejer , jeansshort , en byxdress som ser ut som en klänning på bilden, en tröja (dåligt kvalitet på bilden jag vet :P) och en bodyskrub tror jag det heter x). Åt ju också ¨på  stan, det var jättegott :)
Ha det så bra !

ljuva sommar





Hejjjj ! Det har inte varit nån bloggning men det har varit så fint väder och sådär. ¨Har kollat på esc och ska göra det nu också , ¨spännande spännande sverige är med ikväll !!! Vi fick dessutom tillbaks 2 matteprov, eller jag fick ett till för jag  var sjuk när dem andra fick tillbaks det så jag undrade vart det tog vägen o.0 men jag fick dem i alla fall och det gick bra på båda :D Imorgon ska jag köpa avslutningklänning och jag vill färga utväxten men ha det så bra i sommarvärmen ! Var nyss ute :D


kan inte bestämma mig

Snart är det ju avslutning , det gick ju fort . Jag har ännu inte hittat nån klänning men nu vet jag nog ungefär , blir nog något turkost mest silver , ja det blir det nog .Nån som vet en bra hemsida för klänningen förutom h&m nelly.com ginatricot ? underbaaaart väder idag ! kan inte vänta till sommaren kraaam

fina!



titta va fina blommor man hittade här utanför , förestället hjärtan ! ♥


gott?!


Hejsvejs.. Igår åt jag chockladsås (som stelnar när den kommer i kontakt men glass) , glass, maränger och bananer :D Mer bilder finns på instagramen vanessalilly , accepterar inte alla men nästan :) Juste jag spelar det där europa spelet där man ska skriva in rätt land hela tiden. Försöker slå tiden 34 sekunder (har just nu 37)




Torsdag kväll :)



Gokväll :D Gillar dem nya smilysarna haha! I alla fall sitter jag här och övar på ett karttest som vi ska ha om en vecka . Jag har ett papper och öva på men jag tycker det är roligare att göra det i datorn . Nu ska jag börja med huvudstäderna och så bergkedjor . Hade hoppats att ica är öppet lite längre så mamma kunde köpa vindruvor och jordgubbar. ¨Länge sedan man gjorde en fruktsallad ! Säger god natt fast jag ska inte lägga mig ännu .


avslutningsklänningen ?


Nja vi får se ,sitter runt och kollar nu faktist, fast alla storlekar är nästan slut på ALLA klänningar man kollar på :´( Har ni hittat er avslutningsklänning ännu ? Använde mest den där skuggningen för att jag ville prova den ,ny i piscasa haha...

Hej och hå






Hejjj allihopa . Jag lägger ut lite bilder, vet typ inte vad jag ska säga men den understa bilden föreställer jordgubbar och nutella , som jag njöt !! haha :P Har massa nutella kvár moha . Sen kom jag på tvåa på den där författarquizen , jag bara whhhat , viktor vann och fick cola ,chips och sånt där. Chipsen såg väl goda ut men gillar inte cola :P Nu ska jag kolla på en dokumänter om nån religion tror jag ? Vi ses ..


lite bilder



bedminton all day


Hej där ! :) Idag for jag till en hall för att spela bedminton. Det var typ fem stycken från klassen. De var såååå kul allså :D Ska hyra bana där fler gånger , brukar ju spela ute på sommarn och så men det är roligare inomhus men nät. Sedan köpte jag slash i kiosken när vi sluta fast den var väldigt söt haha xP Sen har jag övat på författarquizen och tar paus nu ,ska kolla på bar gärning såklart ;D vi sess


Nytt i garberoben tills i sommar


Hejsannsvejsann , bilden på min stickade väst kunde jag inte ladda upp för datorn är lite dfkxfj ,men i alla fall här är shortsen :D Kommer användas väldigt mycket när det blir lite varmare i sverige i sommar eller utomlans , och västen kan man ju använda redan nu ! ;D Tycker allt vad jättesnyggt ♥ Ja, jag har övat på nån författar quiz vi ska ha på tisdag , och ska fräscha till mig tills imorgon. Ska åka och spela bedminton,tror det kommer bli kul för tycker bedminton är väldigt kul så ja :) Vi börjar nio men jag måste ändå gå upp halv åtta. Ska ta två bussar. Vi hörs och ses !


nutella is good


Hejsann ,tänker nog köpa detta idag sååååååååå gott ,eller så äter jag max. Vilka problem haha s.s .
I alla fall har jag fixat headern men nya fräscha bilder,ska fixax mer runt omkring men vad tycks? Ska kanske hämta ut mitt h&m paket eller så blir det imorgon,då fotar jag kläderna!


Ha en trevligt lördagskväll ♥


mysigt med regn!



blöt dag



Hejsann ! Idag har det regnat , spöregnade där ett tag också . Vi hade idrott då, fotboll. Tyckte själv det var jätteskönt när det började regna.Perfekt väder för idrott men idrottläraren bad oss gå tillbaks. Kul med regn men inte när man kommer in och fryser ihjäl haha. Sen när jag gick hem tappa jag en skolgrejs så fick gå hela vägen tillbaks -.- men nu är jag hemma och dricker svartvinbärssaft och ska snart äta.. Ska kolla på desperate housewives på datorn kanske.. det är så synd att det är sista säsongen :,((
Tog lite pix på vägen hem ocksÅ !





kommit nu


Nu har dem virkade vita shorten och västen kommit , ojojoj ! Kommer användas mycket,speciellt shortsen. Dem fanns i svart också men vit var snäppen finare .. :)


hejsanns ♥



Hejjjj , har inte hunnit blogga. Mycket nu mer prao och sådant. Jag var ju i en mataffär med två andra praktikanter från andra skolor. Ska bara säga hur ont i benen man får , dem värker ständigt just nu haha men annars var det roligt. Jag missade inför esc D: igår så det ska jag kolla på internet nu och sedan desperate housewives som vanlliiigt. MISSA INTE det, på kanal 5 kl 21.00 ♥!


du är äldre än du någonsin varit men du är också yngre än du någonsin kommer att bli



Fint väder


Såå fint och grönt ute !! :D


ut och fota !


Hejsanns , det är jättefint ute så ska ut och fotaaa. Ska bara fixa mig lite ..ni kommer få bilderna sen. Tänkte ta på lite blommor och sånt där :D


Morgon på er

Hejjj! Jag vaknade för cirka en timme sen och nu ska jag äta frukost ,lugn dag idag ,fast det är skönt .Imorgon är det en skoldag sedan ska Sarah och jag hem till viar tror jag .. På tisdag ska jag till PRAO platsen och vara där i tre dar.Hoppas det blir kul!bloggar sedan med bilder :) hejdååå


ute på promenix




Hejsann ! Lilly och jag har varit på promenad,och vi höll på att blåsa bort nästan haha.. inget mer och säga för tillfället .. /xoxo


Finaaa !


Dem är från fokiwa.se
Åh vad jag vill ha ett skal därifrån :( Isåfall skulle det vara något av dem här tror jag ,fokiwa har massa fler skal tex ett jättefint grönt och vårigt skal som jag också vill ha haha. Vill ha alla men visa mer :) Så kolla in den sidan, finns kläder,naglar osv ! Har en mylovebasket, heter vanessa där :)



Ring

Hejsann ! Snart kommer hem och då ska vi äta godis , plus mat och sådär. Det är ju inte lets dance vilket känns lite konstigt men det var ju igår. Ska kolla om det finns något film och sedan skrolla runt på internet efter avslutningskläder ,jag tror jag vet vad jag ska ha men det visar jag då vi har avslutning. Bilden ovan är min nya ring från ginatricot och det är 75% på många smycket , dock fanns det nästan inga i min smak.
Ha en bra fredagskväll!

yesterday is history


Shopping


Här var bikinin jag köpte :) Kommer bli jättefin tills i sommar tror jag. Nästa grej jag kollat in lite är dessa haha . . .


Jag älskar dem !!!♥♥♥ och lika mycket denna  . .


Väldigt fina grejer .




sjuk:(


Hejsann! Idag är jag sjuk ;( Så jag kommer inte orka blogga ,igår hade jag ju tidsinställda för att jag var sjuk så kanske gör ¨något till. Men jag har en liten fråga... vad vill ni att jag ska blogga om ? Tycker ni det är bra som jag bloggar nu eller ska jag blogga om recept osv?

Ps jag heter Vanessalilly på instagram

take me to summer





Glass i stora lass


Under tårtan



Den här underbart goda tårtan åt jag igår. Finns på ica,innehåller maränger,glass,chocklad och andra grejor. Sedan tog jag jordgubbar till det :D Idag i skolan hade vi ett test och jag visste inte att det var haha men fick 57/63 så vart glad :) Vi har inte något prov på en vecka typ och det känns väldigt skönt. Jag har bara varit i solen och varit på stan och gjort lite grejer. Det är supervarmt idag igen,fast idag är det ännu varmare. 20 plus tror jag. Ska bara vila nu, ha det skönt !


Sunshine


Hejsanns , har varit hos djurmagazinet, kollade på väska till basse till i sommar när hon ska resa, får köpa den senare och sen ett jätttefint halsband haha :P Det har blivit så fint och grönt ute, plus så är det jätte varmt. Kanske inte jätte varmt men varmt i alla fall. Blir väl lite glass i det fina vädret. Bloggar mer senare ..



RSS 2.0